Telefonische bereikbaarheid

Vanaf deze week zijn wij ook weer telefonische bereikbaar voor al onze klanten. Mocht u vragen en of opmerkingen hebben dan kunt u ons elke werkdag telefonische bereiken op ons telefoon nummer:  085-0605458  We zijn telefonische bereikbaar op onderstaande tijden,  Buiten onze openingstijden zijn wij 7 dagen per week 24 uur per dag ... Lees verder »

31st Oct 2018
KPN Klanten opgelet, Let op !!! er is een Hacker actief...

Vandaag kregen we een telefoontje van een vaste klant van ons, De klant kon niet meer op zijn website komen maar ook geen verbinding krijgen met zijn mail account. Mail account gaf een foutmelding:  Hij belde ons op en vroeg ons of hij mogelijk geblokkeerd stond in onze firewall,Dit bleek niet zo te zijn, maar toch kon de klant nergens meer op ... Lees verder »

29th Oct 2018
Maak eenvoudig je eigen site, in 4 stappen.

Vind jij het ook zo erg dat je zelf geen website kunt bouwen op een professionele manier ?En of je moet heel erg veel betalen om een eigen website te laten maken. Gooi nu de hoge kosten aan de kant, en maak gebruik van de Drag & drop site builder van Thuis-Hosting U kunt nu bij Thuis-Hosting ook gebruik maken van de Drag & drop site ... Lees verder »

3rd Oct 2018